U organizaciji „Torcide Rama“ danas je u Prozoru, u Cafe bar „Miami“ održana akcija učlanjivanja navijača Hajduka u udrugu „Naš Hajduk“. Akcija je trajala od 9 do 13 sati.

Kako doznajemo, u udrugu „Naš Hajduk“ učlanilo se 110 ramskih navijača Hajduka.

Hajdukova vojska navijača maksimalno se mobilizirala. Dodatna motivacija za učlanjivanje u ovu udrugu je početak projekta kojim će se novac od plaćenih članarina tretirati kao pozajmnica Hajduku a koji bi se u budućnosti dokapitalizacijom trebao pretvoriti u dionice Hajduka koje će potom zauvijek ostati u posjedu navijača piše Slobodna Dalmacija.
 

Uraganski ulazak u 2016. godinu dobar je vjetar u leđa velikom projektu stjecanja većinskog paketa dionica kluba kojeg je pokrenula udruga Naš Hajduk piše portal Gol.hr

Zbog potpisanog ugovora između Hajduka i Udruge, svaka članarina (100kn za starije od 18, za maloljetne 50kn) knjižit će se kao pozajmica klubu, ali ju klub neće morati vratiti već će se iznos na koncu dokapitalizacijom pretvoriti u dionice u vlasništvu članova Hajduka okupljenih u Naš Hajduk i brojna Društva prijatelja Hajduka koja su potpisala ugovor s klubom.

Konačni cilj je stjecanje 50 posto plus jedne dionice kluba što bi značilo dvije stvari - Hajduk bi zauvijek ostao narodni klub koji bi i službeno bio u vlasništvu svojih navijača, a istovremeno nikakav značaj u klubu ne bi mogla imati politika koja je Hajduk i dovela na rub stečaja te ne bi postojala opasnost da klub postane igračka jednog gazde.