Mateo Kovačić sve se više pretvara u pravog vođu milanskog Intera. Mediji hvale njegove igre, a isto čine i trener momčadi Roberto Mancini i neki od njegovih suigrača.

Zadnje je pohvale zaradio na račun igre protiv madridskog Reala. Talijanska je momčad tu utakmicu izgubila rezultatom 3-0, a hrvatski nogometni reprezentativac u igri je proveo 82. minute i za to vrijeme pokazao nekoliko vrhunskih poteza.
 

Moramo nastaviti rasti
“Još smo u fazi priprema, a Real je protiv nas odigrao vrlo dobru utakmicu. Takav se ishod može dogoditi, ali moramo nastaviti igrački rasti. Predsezonske utakmice moramo iskoristiti u potpunosti da bismo start sezone dočekali spremni”, kaže Kovačić o čijoj igri trener misli sljedeće:

“Jako sam zadovoljan kako je igrao protiv Reala, a posebice u prvom poluvremenu utakmice. No, bio je dobar i u prethodnim dvobojima protiv Bayerna i Milana.”

“On je do sada napravio velike stvari, ali još nije eksplodirao. Bude li momčad dobra, postat će zvijezda bez obzira na kojoj poziciji igrao. Niste još vidjeli pravog Matea”, uvjeren je i njegov suigrač Fredy Guarin.