Jednostavnim i besplatnim trikovima trenutačno se riješite kondenzacije na prozorima bez upotrebe odvlaživača. U pet sekundi nestaje neželjena kondenzacija, a sve što trebate već imate na svojim policama

Postaje sve hladnije i dobro će vam doći trik kako se riješiti neželjene kondenzacije na prozorima u domu. Jedan od problema s kojim se mnogi ljudi susreću zimi je kondenzacija na prozorima, koja uzrokuje vlagu i unosi hladnoću u kuće i stanove, piše 24sata.hr.

Ovaj problem izaziva i nakupljanje vlage u prostorima u kojima boravite. Kondenzacija se taloži na prozorima na način da se vodena para skuplja na površini i daje onaj neugodni efekt pare i vlage. The Sun prenosi kako trik iz Facebook grupe stručnjakinje Mrs Hinch pomaže u ovome.

Prema nekim guruima za čišćenje, odgovor je jednostavan poput stavljanja posude sa soli na prozorske daske. Sol ima svojstvo apsorpcije i tako sprječava kondenzaciju na hladnim prozorima. Netko od članova grupe napomenuo je da na samo 10 minuta dva puta dnevno treba pustiti svježi zrak u prostoriju.  

S ovim jednostavnim trikovima možete lako poboljšati kvalitetu života u svom domu.