Nova kolekcija torbi brenda My Lovely Bag na police stiže 15. svibnja, najavila je vlasnica ovog brenda Marija Perić. O svojoj uspješnoj priči otvoreno je govorila u emisiji “Vrijeme je za goste” u programu Radiotelevizije Herceg Bosne.

Svoj hobi pretvorila je u uspješan posao. Danas iz radionice u Tomislavgradu na tržište odlaze deseci tisuća torbi u sve veći broj europskih zemalja. Čak i u doba korone uspijeva zaraditi mjesečno 25 plaća.

Torbice iz Tomislavgrada osvojile su žene u BIH, Hrvatskoj, Češkoj, Crnoj Gori, Srbiji, Makedoniji, (zemljama u kojima se nalaze njihovi prodajni dućani), ali i ostatku Europe, preko online prodaje.

Torbe su najvećim dijelom ručne izrade i sa vrlo malo strojne obrade. Napravljene od visokokvalitetnih eko materijala, od kojih neke i sama dizajnira sa svojim timom, ono su po čemu se ove torbe razlikuju od ostalih na tržištu. Osim materijala, posebne i unikatne su i kopče koje izrađuju.

Kao i većini, najviše joj nedostaju putovanja, iz kojih crpi inspiraciju za svoje nove kolekcije.

“Budući da ne možemo putovati u inozemstvo, počela sam otkrivati ljepote naše Bosne i Hercegovine. Tako sam ove godine prvi put plovila Ramskim jezerom i mogu reći da se sva moja putovanja, recimo na Tajland, gdje sam se divila tamošnjim prirodnim ljepotama, mogu usporediti sa ljepotama naše zemlje. Imamo sve što i oni, samo što naša destinacija nije toliko “razvikana”, smatra Marija.

Cijeli tekst pročitajte na blogu www.momslifestyle.blog