Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić izručen je Hrvatskoj. U zagrebačku zračnu luku 'Franjo Tuđman' sletio je iza 20.50, nakon čega je policijskim kombijem oko 21.40 stigao u Remetinec.

Ivica Todorić u zrakoplov je ušao prvi i sjedio je u posljednjem redu aviona, a pratili su ga, kako neslužbeno doznaje HRT, hrvatski i engleski policajci. Jedan je sjedio do njega, a jedan red ispred i branili su svaki kontakt s njime. Iz aviona je izašao zadnji i odmah je policijskim kombijem prevezen u Remetinec, jer je na snazi odluka o određivanju istražnog zatvora zbog opasnosti utjecanja na svjedoke.
 

Todorić je odmah nakon slijetanja u pratnji pravosudne policije prepraćen u Remetinec, gdje je sve spremno za njegov prihvat. U pritvorskoj jedinici je sam, a sutra će u prijepodnevnim satima biti prepraćen istražnom sucu koji će odlučiti hoće li mu biti određen jednomjesečni pritvor.

Policija je objavila priopćenje o tome da je obavljena predaja 67-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Ujedinjenog Kraljevstva u Republiku Hrvatsku.

Na današnji dan prošle godine Ivica Todorić predao se policiji u Londonu u postaji Charing Cross.