Dobre igre mladih košarkašica Rame nisu ostale neopažene, a jedna od njih, Tea Bošnjak, dobila je poziv da se priključi mlađoj kadetskoj reprezentaciji Hrvatske

U pozivu koji je stigao na adresu HŽKK Rama stoji da je okupljanje mlađe kadetske reprezentacije Hrvatske zakazano za 06. kolovoza 2014, a na popisu igračica nalazi se i naša Tea Bošnjak. Nakon što se igračice okupe u Zagrebu kreću za Veliku kraj Požege gdje će boraviti  do 13. kolovoza na pripremama, nakon čega će otputovati na Međunarodni turnir u Sloveniju „Slovenia Ball“ u Slovenj Gradecu.

Tea  je kratko rekla da joj ovaj poziv za reprezentaciju puno znači i da je počašćena njime. Naravno, ovaj poziv je priznanje i HŽKK Rama, ali i dokaz da se u klubu odlično radi, a ujedno je velika promocija Ramskih košarkašica u  košarkaškom svijetu.
Imajući u vidu da je u  "Školi košarke"  aktivno uključeno 143 djece, možemo reći da je projekt "Košarka za sve" uspješno implementiran u našoj općini i svakako možemo očekivati nove pozivnice za reprezentaciju.

Sretno Tea i čestitamo!

Željko Petrović