Juniori zabočke Mladosti s trenerom Damirom Srebačićem i igračem Denisom Celjakom svom golmanu, Tihomiru Kuljiju, za 18. rođendan ostvarili san. Kupili su mu Golf dvojku koji je za njega bio nedostižan, piše zagorje.com.

U tajnosti su skupili novac, a za kupnju dvojke i njegovo dovoženje bili su zaduženi očevi dvojice igrača. Tihomiru je rečeno da je na veliku subotu utakmica, a dok se on spremao u svlačionici nije ni slutio što ga čeka.

Kad je Tihomir ugledao poklon, primio se za glavu, a oduševljenje je bilo neviđeno. Dok drugi u njegovim godinama sanjaju Porschee, Mercedese, BMW-e, Tihomir je sanjao Golfa dvojku.

Ne mogu jednostavno opisati ovaj osjećaj riječima. Dečki su mi ostvarili životni san. Jednostavno još nisam potpuno došao k sebi – rekao je Tihomir.

- Tihomira znam od šestog razreda, od kada trenira u našem klubu. Pomalo je svojeglav, ali pošten dečko. Kao i svi znao je imati svojih mušica, ali uspio sam ga usmjeriti na dobar put. Tihomir je vrijedan , odgovoran i pošten mladić, a cilj nam je da iz našeg omladinskog pogona izlaze takvi mladići – rekao je voditelj omladinskog pogona Mladosti, Damir Srebačić.