Studentski centar (SC) Sveučilišta u Mostaru raspisao je Natječaj za prijem studenata starijih godina za smještaj i prehranu u akademskoj 2019./2020. godinu.

Natječaj je otvoren od 26.6.2019. do 22.7.2019. godine, a prijave s potpunom dokumentacijom predaju se osobno uz predočenje indeksa svakim radnim danom od 9 do 14 sati.  

 Putem ovog natječaja popunjava se 260 ležajeva, a natječajem za brucoše u rujnu bit će popunjeno još 120 ležajeva.

 SC Mostar u jednoj akademskoj godini usluge smještaja i prehrane pruža za 480 studenata dok još 800 "vanjskih" studenata koristi usluge prehrane.

 Studentski centar Mostar studentima pruža tri obroka dnevno sve dane u mjesecu, studentske sobe posjeduju vlastita kupatila, toplu vodu i grijanje 24 sata dnevno, kablovski internetski priključak, a kroz novu akademsku godinu gotovo sve sobe bit će opremljene hladnjacima i klima uređajima, navode u tom centru.

 Potražnja za smještajem u Studentskom centru prethodnih godina bila je iznimno velika, a centar ništa manje ne očekuje ni ove godine. Usluge koje centar nudi te projekte i aktivnosti koje pruža studentima izdvaja ovu ustanovu od ostalih i čini prepoznatljivim i vodećim studentskim smještajem u Bosni i Hercegovini, priopćio je Ured odnosa s javnošću SC Mostar.

Info

Sve ostale informacije zainteresirani mogu dobiti u Sektoru za smještaj Sc -a Mostar,pozivom na broj telefona 036/337-203 te putem maila: [email protected]