Za dane predstojećeg vikenda u Bosni i Hercegovini preovladavat će povoljne vremenske prilike, a već početkom idućeg tjedna stiže nam promjena vremena.

Kako je najavljeno iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u noći s ponedjeljka na utorak u Bosnu i Hercegovinu ili bolje reći - u više predjele naše zemlje, stiže snijeg.

Vremensku prognozu za predstojeća četiri dana pročitajte u nastavku.

U petak pretežno sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i niskom naoblakom, koja se u Posavini, Krajini može zadržati veći dio dana. Vjetar slab, uglavnom, istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu od 7 do 12, a dnevna od 12 do 18, na jugu do 21 °C.

U subotu pretežno sunčano vrijeme uz postepeno naoblačenje poslije podne i u večernjim satima. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskom naoblakom Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu od 7 do 12, a dnevna od 12 do 17, na jugu do 21 °C.

U nedjelju  umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 12, a dnevna od 12 do 17, na jugu do 21 °C.

U ponedjeljak jutro sunčano s maglom po kotlinama i uz riječne tokove. Tijekom dana naoblačenje. Poslije podne i u večernjim satima očekuje se kiša. Tijekom noći na planinama je moguć snijeg. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 12, a dnevna od 12 do 17, na jugu do 21 °C.