"Smatram se samo jednim običnim, normalnim slijepim čovjekom", kazao je za Bljesak.info Stipan Ćurčić.

Radijski voditelj Radija Tomislavgrad za Bljesak.info otvoreno je progovorio o gubitku vida, strahovima te prihvaćanju.

Bez ustezanja govorio je o izazovima s kojim se susreću slijepe i slabovidne osobe u Bosni i Hercegovini te pogrešnom medijskom predstavljanju koje dodatno potiče sveprisutne predrasude.

Nasmijan, radišan i prije svega zadovoljan i zahvalan za život koji živi, Stipan ruši svaki stereotip koji mu društvo nameće.
 


Muž i otac koji otvoreno govori o svom stanju prepričao nam je neugodne, ali i smiješne situacije koje su mu se kroz godine događale.

U drugoj epizodi dokumentarnog serijala "Stigme" Stipan je otkrio kako sanja, kako upoznaje nekoga, kako čita, koliko vidi...

Priča, po nama, nimalo običnog čovjeka. Hrabrog i odvažnog Duvnjaka koji živi kako želi živjeti, a ne kako bi po drugima trebao, osebujna je i inspirativna te vas bez sumnje neće ostaviti ravnodušnim.

Dokumentarni serijal "Stigme" nastao je u suradnji portala Bljesak.info i portala eTrafika. Riječ je o ispovijestima osoba koje su zbog svoje posebnosti suočene s predrasudama i diskriminacijom u društvu. Serijal će nastojati u deset epizoda upoznati javnost da među nama žive ljudi koji zbog svojih različitosti nailaze na osude i neprihvaćanje društva.