Promet vlakova na relaciji Tuzla-Doboj obustavljen je zbog istrage nesreće u kojoj se stariji muškarac bacio pod vlak 'Željeznica Republike Srpske' na stajalištu Karanovac u općini Petrovo, potvrđeno je Srni u ovoj kompaniji.

Strojovođa je uočio osobu u trenutku kada se bacila pod vlak, ali nesreća se nije mogla izbjeći, navode iz 'Željeznica Srpske'.

Uspostavljen je željeznički promet na relaciji Tuzla-Doboj koji je bio u prekidu zbog istrage nesreće u kojoj se stariji muškarac bacio pod vlak, priopćeno je iz 'Željeznica Srpske'.

Željeznički promet na ovom dijelu pruge uspostavljen je u 13:45 sati, nakon završetka očevida, navodi Srna.

"U 11:16 sati na pruzi između postaja Sočkovac i Suvo Polje u mjestu Karanovac došlo je do izvanrednog događaja usljed čega je jedna osoba smrtno stradala. Sačekavši nailazak putničkog vlaka koji je prometovao na relaciji Tuzla-Doboj, muškarac se, šetajući pored pruge, iznenada bacio na prugu pod vlak i tom prilikom, nažalost, smrtno stradao", navedeno je u priopćenju iz 'Željeznica'.

Gračanlija Asim Džananović (58) iz naselja Pribava najvjerojatnije je bacanjem pod vlak, na pruzi Tuzla - Doboj, u naselju Sočkovac, počinio samoubojstvo, priopćeno je iz Policijske uprave Doboj. Nepomično tijelo pronašli su mještani Sočkovca, a onda je očevidom identificirano tijelo, objavio je 'Dnevni avaz'.