Helikopter vlasnika nogometnog kluba Leicester srušio se na parkiralište uz stadion, javljaju britanski mediji. Još uvijek nema podataka o poginulima i/ili ozlijeđenima. Nesreća se dogodila oko sat vremena nakon utakmice odigrane između West Hama i Leicestera, javlja Sky News.

Kako javlja Sky News, očevici opisuju golemu vatrenu kuglu koja se digla u zrak nakon što je helikopter vlasnika Leicestera pao na parkiralište. Vatrogasci su nedugo zatim stavili vatru pod kontrolu, prenosi Index.



Helikopter je uzletio s nogometnog terena po završetku utakmice, ali pilot je vrlo brzo izgubio kontrolu nad letjelicom, govore očevici. Jedan očevidac rekao je za Sky News da se helikopter naglo počeo okretati oko svoje osi, a potom se samo nekoliko sekundi srušio se na parkiralište udaljeno oko 200 metara od stadiona.

Vlasnik Leicestera je Vichai Srivaddhanaprabha (61), tajlandski milijarder koji na svaku utakmicu svog kluba dolazi i odlazi privatnim helikopterom. Još uvijek se ne zna je li bio u helikopteru koji se srušio.

Sky News piše kako nakon svake utakmice odigrane na domaćem terenu helikopter s oko 20 uglednika uzleti sa stadiona.