Četvero srpskih državljana poginulo je jučer nakon krađe u blizini naselja Alvinjano, u okrugu Kazerta na jugu Italije, dok su pokušavali pobjeći policijskoj patroli!

Vozač „škode karavan” je četvero od pet putnika odveo pravo u smrt kada je brzinom od oko 160 kilometara na sat vozilom sletio s puta. Jedan od njih je uspio izaći, ali ga je odmah nakon toga usmrtio kamion koji je naišao. Peti čovjek je prebačen u bolnicu, gdje mu je ukazana pomoć, piše Srpska.info.  

Filmska potjera se završila tragično na magistralnom putu u blizini tog grada, jer su Srbi odbili zaustaviti se na zahtjev policije iz grada Teleza Terma, iz okruga Benevento, koja je procijenila “da su sumnjivi”.

 – Svi su bili u “škodi karavan”, koju je presrela policijska patrola iz Teleze Terme. Nakon dvadesetak kilometara potjere, automobil je sletio s puta i četiri osobe, od njih pet su poginuli. Jednog je usmrtio kamion po izlasku, dok je od četvorice zarobljenih u prevrnutom automobilu samo jedan preživio.

Morali intervenirati vatrogasci da bi izvukli teško ozlijeđenog i tri tijela. Policija pokušava identificirati žrtve, sumnjaju da je riječ o grupi provalnika koja je krala u gradovima Benevento i Avelino – prenijeli su talijanski mediji navodeći da su neposredno prije prevrtanja izbjegli izravan sudar.