Iako igra u posljednjih nekoliko utakmica jako dobro, a neki čak tvrde da je na razini sezone u kojoj je proglašen najboljim igračem svijeta, sudbina Luke Modrića u Realu još je uvijek neizvjesna.

Kapetan Vatrenih najstariji je igrač u svlačionici Real Madrida i još uvijek nije sigurno da će dobiti produljenje ugovora koji mu ističe na ljeto.

Luka je, kako pišu Španjolci, nedavno dobio jako zanimljiv poziv. Ispričao je to španjolski novinar Edouardo Inda.

“Mourinho je nazvao Luku Modrića i pitao ga hoće li se vratiti u momčad u kojoj je sjajno igrao prije nego je prešao u Real Madrid. Portugalac zna da će to biti komplicirano, a i Modrić je izjavio da želi svoju profesionalnu karijeru završiti u Real Madridu”, objasnio je Inda, a objavio je njegove riječi El Chiringuito TV.

Nije ovo baš toliko iznenađenje jer je nadaleko poznata Mourinhova privrženost hrvatskom nogometašu. Upravo je Portugalac bio taj koji je inzistirao na njegovu dovođenju u Real Madrid.

Mourinho je trenutačno menadžer kluba u kojem je Modrić pokazao da je svjetska klasa i bila bi to zaista lijepa priča za navijače Spursa koji se ove sezone, s potpunim pravom, nadaju napadu na sam vrh Premier lige.