Luka Modrić najveća je želja Inter Miamija, novog MLS kluba. David Beckham, vlasnik kluba iz Miamija, pokušava na sve načina dovesti Modrića, otkriva Marca.

Novinari madridskog lista boravili su u Miamiju i doznali da postoji plan za dovođenje 34-godišnjeg veznjaka. Modrić bi kod Beckhama zarađivao oko 20 milijuna eura godišnje, čak dvostruko više nego što dobije u Realu.

Najveći problem je činjenica da je Modrić potreban Beckhamu već sljedećeg mjeseca jer tad počinje MLS sezone, a da hrvatski reprezentativac ne razmišlja o napuštanju Reala prije lipnja i kraja sezone u Europi. Isti slučaj je s Edinsonom Cavanijem, još jednim slavnim nogometašem kojeg želi dovesti Beckham. Cavani je do lipnja PSG-ov igrač.

Svaki MLS klub ima pravo na tri ugovora izvan salary capa. Ta kvota još je neispunjena u Miamiju jer Beckham prethodnih mjeseci nije uspio nagovoriti nijednu zvijezdu na dolazak. Navodno je razgovarao i s Mandžukićem, Messijem, Suarezom, Griezmannom…

Mirni smo i radimo na dovođenju igrača. Ključno je imati kvalitetnu momčad, a ne samo imena. Ambicija nam je osvojiti MLS već u prvoj sezoni, a to od druge sezone već postaje obveza, poruka je trenera Diega Alonsa, bivšeg urugvajskog reprezentativca, prenosi Index.

Nedostatak igrača koji bi bio zaštitno lice franšize je prvi Beckhamov problem, a drugi je činjenica da novi stadion još nije izgrađen. Do daljnjeg, najmanje dvije godine, Inter Miami igrat će na Lockhart Stadiumu, stadionu udaljenom pola sata od grada i stadionu na kojem je svoje utakmice igrala momčad Fort Lauderdale Strikersa iz ugašene lige NASL.