Zbog gustog snijega koji je stvorio probleme u prometu na dionici autoceste A6 između Tuhobića i Vrata u smjeru Zagreba dva automobila su sletjela s ceste. Promet u smjeru Zagreba se odvija uglavnom u jednom traku. Hrvatske autoceste u pogon su stavile vozila za posipanje soli no, na njima je i dalje led.

''Autoceste u Gorskom kotaru užasno izgleda, to je sramota da bude tako neočišćena. Jedva možemo voziti, zašto uopće onda plaćamo'', rekli su za 24sata.hr ljutiti vozači.

Prema izvješću Hrvatskog autokluba, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb danas je zabilježeno više prometnih nesreća, zbog toga se jednim trakom uz ograničenje od 40 km/h vozi između čvora Delnice i Vrata u smjeru Rijeke, između čvora Vrata i čvora Delnice u smjeru Zagreba te između čvora Oštrovica i čvora Vrata u smjeru Zagreba.

Također, bila je prometna i na autocesti A1 na 189+000 km između čvora Gornja Ploča i čvora Gospić u smjeru Zagreba, pa se promet vodi po dvije prometne trake.

Zbog snijega i zimskih uvjeta promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na sljedećim cestama u Gorskom kotaru:

- A6 Rijeka-Zagreb na dionici Bosiljevo-Kikovica;

- DC3 Zdihovo-Delnice-Gornje Jelenje-Kikovica;

- DC32 Prezid-Delnice;

- DC42 Stubica-Ogulinski Hreljin;

- DC203 Brod na Kupi - Delnice