Vjenčanja mnogima redovito izmame suze na oči, ali jedno koje se nedavno održalo u Zadru završilo je na društvenim mrežama i postalo apsolutni viralni hit.

Snimka prvog plesa sa svadbe koju je podijelila "Dalmatinska pisma" na Instagramu dirnula je mnoge. Naime, Luce i Jose su za prvi ples odabrali pjesmu Tomislava Ivčića "Najljepša si", a iako je Jose u invalidskim kolicima, to ga nije spriječilo da zapleše sa svojom suprugom.

Prijatelji su potom prišli Joseu i pomogli mu da se podigne iz invalidskih kolica i ostvari svoju želju, piše Dalmacija Danas.

"Svi mi imamo tisuću želja, a Jose je imao samo jednu, zaplesati sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće! Želja je prevladala strah, snovi su postali stvarnost, a ono što je uslijedilo nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Prolom emocija, ljubavi, sriće, zahvalnosti…", napisali su u objavi na društvenim mrežama.

"Plačem, svaka čast. Bili ovako zaljubljeni i sretni do kraja svog života", "Koliko divnih ljudi na jednom mjestu", "Suza suzu goni", neki su od komentara ispod objave.