U Bosni i Hercegovini u nedjelju će veći dio dana biti oblačno vrijeme.

U jutarnjim satima slab snijeg se prognozira u središnjim i istočnim područjima, rjeđe na sjeveru i sjeveroistoku Bosne. Smanjenje naoblake od poslijepodnevnih sati. Vjetar u većem dijelu Bosne slab sjeverozapadnog smjera.

U Hercegovini i jugozapadu Bosne prijepodne puhat će umjerena bura koja će u drugoj polovini dana oslabiti. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna uglavnom između 0 i 4, na jugu zemlje od 5 do 9 stupnjeva Celzijevih.

U Bosni i Hercegovini će u ponedjeljak, 12. veljače prijepodne doći do nove naoblake. Krajem dana u Krajini se prognozira slab snijeg. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i -1, na jugu zemlje do 3, a najviša dnevna uglavnom između 1 i 5, na jugu zemlje od 5 do 9 stupnjeva Celzijevih.

U Bosni i Hercegovini će u utorak, 13. veljače biti oblačno vrijeme. Snijeg se prognozira u Krajini, zapadnim, sjevernim područjima Bosne i na planinama. Očekuje se novih 10 do 20 centimetara snijega. U ostalim dijelovima zemlje u nizinama se prognozira kiša ili susnježica.

Jače padaline bit će u Hercegovini i jugozapadu Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 1, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna uglavnom između -1 i 4, na jugu zemlje od 5 do 8 stupnjeva Celzijevih, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.