Legenda bosanskohercegovačkog nogometa, nogometni virtuoz Baka Slišković gostovao je u emisiji Portret prvaka, gdje je govorio o svojoj nogometnoj karijeri, počecima, usponima, padovima. Pričao je i o obitelji, unucima koji su uspješni mali sportaši – jedan u nogometu (od kćerke), drugi u plivanju (od sina).  Na koncu se dotaknuo i korone. 

“Vjerujem da ova situacija neće još dugo potrajati. Svi pratimo, te neke vakcine bi mogle nešto kao pomoći. Tko će se cijepiti, tko neće, to je najmanji problem, ali vjerujem da ćemo do idućega ljeta moći otići na more”.

I da se utakmice vrate gledateljima?

"To je tema o kojoj bi se moglo razgovarati satima. Nisam protivnik bilo kakvih mjera. Kada je u pitanju ljudsko zdravlje treba se svega pridržavati, ali zabraniti utakmice i posjete na utakmicima, a ne zabraniti posjete u kafićima gdje ljudi sjede pola metra jedno od drugog to je za mene nepojmljivo. Otvoren prostor, pa ako ne može doći 5 tisuća može doći tisuću”, kazao je legendarni Baka Slišković na kraju drugog dijela emisije Portret prvaka Alberta Pehara.