Policijski službenici u zajedničkoj suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom provode očevid te kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi važne činjenice i okolnosti navedenog događaja

U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske danas oko 13.50 sati zaprimljena je dojava o postojanju sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva.

Kako su navodi u informaciji koja je medijima dostavljena iz Policijske uprave brodsko-posavske, policijski službenici su na mjestu događaja u Slavonskom Brodu, u Ulici Sv. Lovre potvrdili istinitost dojave, gdje su uočena mrtva tijela dvije osobe. Riječ je o 76-godišnjem muškarcu i 78-godišnjoj ženi.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela uhićen je 45-godišnjak.

– Policijski službenici u zajedničkoj suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom provode očevid te kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi važne činjenice i okolnosti navedenog događaja – navodi se u priopćenju PU brodsko-posavske.

Kako smo neslužbeno doznali u razgovoru sa susjedima, ubijeni muškarac i žena bračni su par, a osumnjičeni 45-godišnjak koji im je presudio njihov je sin. Što je potaknulo muškarca da digne ruku na svoje roditelje, pokazat će istraga.

Večernji list