Sveučilišna klinička bolnica (SKB) Mostar, raspisala je natječaj za zapošljavanje 39 medicinskih sestara, objavljeno je na stranicama Službe za zapošljavanje Hercegovačko-neretvanske županije.

Od tog broja, njih 14 bit će zaposleno na neodređeno radno vrijeme.

Traže se sestre na odjelima na Klinici za urologiju, Klinici za unutarnje bolesti s centrom za dijalizu, Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje, Klinici za onkologiju, Centru za urgentnu med. i hitne prijeme te Klinici za očne bolesti.

Radna mjesta čekaju i sestre na Klinici za kožne i spolne bolesti, Klinici za kirurgiju, Klinici za psihijatriju, Klinici za neurologiju i drugim odjelima.

Posla će, na određeno vrijeme u trajanju do 2 godine, u ovisnosti radi li se o zamjeni djelatnika na trudničkom, porodiljskom, dugotrajnom   bolovanju i neplaćenom odsustvu, biti za 25 sestara.

Na određeno će dodatno biti zaposlena dva liječnika na CUM-u i jedan magistar farmacije.

Prijave se, navode, dostavljaju u roku od osam dana od dana objavljivanja natječaja u sredstvima javnog informiranja, a nepotpune i neblagovremene prijave  neće se uzimati u obzir.

Kandidati koji dostave blagovremene i potpune prijave, a ispunjavaju opće i posebne uvjete biti će pozvani na razgovor, objavljeno je na stranici SZZ HNŽ-a.