Testni program RTV Herceg-Bosne počeo je danas pod novim logom. Istodobno, na televiziji KISS prikazuje se info box sa starim logom,  dok na Oscar C televiziji još nema promjena.

Kako je najavljeno program ovog tv kanala na hrvatskom jeziku bazirat će se na informativnom programu, te će imati županijsku panoramu, dnevnik, te dijaloške emisije.

Od 17 sati možete gledati Županijsku panoramu, a od 19.30 sati Dnevnik, koji uređuje i vodi Damir Bliznac. Urednik TV programa je Franjo Takač, a radio programa Manuela Bojo. Na RTV HB emisiju Dobar, loš, žao uređivat će i voditi Mario Vrankić, a Županijsku panoramu: Marko Zeljko, Ana Lukač i Dajana Jorgić.

Kako je ranije rekao direktor RTV HB Stipo Galić, televizija cilja na milijun gledatelja, a program će biti u testnoj fazi do jeseni. Najavio je kako će se kombinirati radijski i televizijski program.

Radio-televizija HercegBosne započela je emitirati radijski program u ratu 1993. godine, te unatoč nekoliko planova nije do sada pokrenula i televizijski program. U sustavu javnog emitiranja u Bosni i Hercegovini postoji državna RTV BiH, te entitetske TV Federacije BiH i Radio-televizija Republike Srpske.