Dok nogometaši Reala s neizvjesnošću čekaju veliki okršaj s Juventusom, španjolski i engleski mediji raspisali su se o odlasku Cristiana Ronalda iz kluba. Najdalje je otišao slavni golman Reala Agustin Rodriguez koji navodno zna i kada će točno biti objavljena vijest o najvećem transferu.

"Cristiano Ronaldo će ovoga ljeta napustiti Santiago Bernabeu i to zajedno s Ikerom Casillasom!".

Izjavio je to za Radio Marcu legendarni vratar Los Blancosa Agustin Rodriguez Santiago, koji je mrežu Kraljevskog kluba čuvao cijelo jedno desetljeće (1980-1990).

"Siguran sam da će Iker Casillas otići, a s njime i Ronaldo. To je sasvim izvjesno. Vijest će biti objavljena već u srijedu", proročanski je dan prije susreta najavio 55-godišnji Realov velikan.

Britanski Independent prenosi kako Rodriguez smatra da će velika vijest iscuriti u javnost odmah nakon večerašnjeg okršaja s Juventusom, a nama ostaje samo pričekati i vidjeti.

Real u svakom slučaju očekuje najvažniju utakmicu sezone nakon ispadanja iz utrke za naslov u domaćem prvenstvu, a da bi se priključio Barceloni u finalu Lige prvaka, mora protiv neugodnih Torineza pojačanih Paulom Pogbom nadoknaditi 2:1 iz prvog susreta. (jutarnji.hr)