Rezultati natječaja za dodjelu stipendija Zaklade Prsten u akademskoj 2020./2021. godin
 
ZAKLADA PRSTEN
Ulica grada Vukovara 235
HR- 10000 Zagreb

Temeljem članka 14. Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele sredstava za ostvarivanje svrhe Zaklade Prsten, Povjerenstvo za natječaje Zaklade Prsten na svojoj sjednici utvrdilo je

REZULTATE 
natječaja i dodjele stipendija

Upravni odbor Zaklade raspisao je natječaj za dodjelu stipendija studentima Hrvatima u Bosni i Hercegovini i Hrvatima iz Bosne i Hercegovine koji žive u Republici Hrvatskoj za akademsku 2020./2021. godinu.

Na natječaj, koji je bio otvoren od 6. listopada do 26. listopada 2020. godine, prijavilo se 48 kandidata. Nakon razmatranja svih potpunih i pravodobnih prijava, uvida u dokumentaciju i provjere koji su studenti ispunili uvjete natječaja, odnosno mjerila za odabir stipendista, donesena je odluka o dodjeli 11 (jedanaest) stipendija sljedećim studentima:

1. Marija Bagarić

2. Iva Bubalo

3. Valentina Banović

4. Tomislav Barbarić

5. Viktorija Tomašević

6. Ivan Dunđer

7. Martin Mikulić

8. Nikolina Oršolić

9. Ana Puljić

10. Blaž Stipić

11. Marija Zlatić


Nadalje, s obzirom da su se naknadno pojavile pravne osobe, među kojima su Odvjetničko društvo Babić-Čibarić i tvrtka Matičnjak sativa d.o.o., a koje pravne osobe su izrazile volju, želju i namjeru financirati putem Zaklade Prsten dodatnih 6 (šest) stipendija, iste stipendije se dodjeljuju sljedećim studentima:

1. Ilijana Čović

2. Emili Ibrulj

3. Martina Litanj

4. Ružica Marković

5. Matea Jurić

6. Matea Oršolić


Više o ovome pročitajte na POVEZNICI.