Ranije se Ante Rebić povezivao s Bayernom, a najbliže njegovom dovođenju trenutno je Inter, tvrdi Bild.

Nerazzurri su nedavno predstavili novog trenera Antonija Contea koji bi rado doveo hrvatskog reprezentativca. Vjerojatno bi Rebić bio zamjena za Perišića, koji bi mogao krenuti u pravcu Engleske.

Bild ističe da je poznata i plaća koju bi Rebić imao o Milanu, a riječ je o 4,5 milijuna eura godišnje.

Rebić koji ugovor s Eintrachtom ima do 2022. je u sezoni iza nas u 38 utakmica zabio deset golova uz šest asistencija.

U razgovoru za Bild, vodeći čovjek Eintrachta Wolfgang Steubing izrazio je bojazan da bi klub nakon odlaska Jovića, mogao ostati i bez Sebastiana Hallera te Ante Rebića, dakle igrača koji su s Jovićem činili čudesno ubojiti trojac.

"Nadam se da da nećemo ostati bez njih dvojice, ali to se ne može isključiti. Dečki su odlično igrali na međunarodnoj sceni i logično je da dođu drugi klubovi pitati za njih. Bit će teško zadržati Rebića, a i o Halleru mnogi pričaju", kazao je Steubing.

Trenutačno je Ante Rebić na Transfermarktu vrijedan 40 milijuna eura. Kupi li ga Inter za taj ili neki drugi iznos, polovica novca trebala bi pripasti Fiorentini, koja je Rebića 2017. godine prodala Eintrachtu za samo dva milijuna. Ugovor je pak sadržavao klauzulu o podjeli novca od eventualnog daljnjeg transfera hrvatskog reprezentativca.