Real Madrid spreman je ovog ljeta saslušati sve ponude koje stignu za Garetha Balea i Edena Hazarda.

Belgijski napadač je postigao samo pet golova otkako je prije dvije godine preselio iz Londona u Madrid za transfer vrijedan 130 milijuna funti, piše SkySports.

Radi usporedbe, Modrić, čiji primarni zadatak nije postizanje golova, samo ove je sezone u La Ligi također pet puta pogađao.

Zbog problema s ozljedama Hazard je u dvije sezone Španjolske nastupio samo 43 puta za Real Madrid. Tridesetogodišnjak nije bio u sastavu u subotnjoj utakmici protiv Villarreala nakon koje je Real završio sezonu na drugom mjestu u La Ligi iza gradskog rivala Atletica.

Put u Ligi prvaka za Real je stao u polufinalu kada su ispali od Chelsea, a Hazard je postao meta zbog razdraganosti s igračima bivšeg kluba nakon ispadanja Reala. U britanskim medijima pojavila se informacija da bi Hazard bio najsretniji povratkom u Chelsea, a čini se da isto ne bi bilo mrsko Kraljevskom klubu.

Prva sezona bez većeg trofeja nakon nekoliko godina, rasprad Superlige, plus njihov stalni interes za Haalanda i Mbappea znači da će novac morati prikupit prodajom igrača. Osim Hazarda i Balea na tržište su plasirali i druge igrače poput Luke Jovića.

Bale je odigrao nelošu sezonu na posudbi u Tottenhamu iz kojeg je i stigao u Madrid, a nedavno je izjavio da je donio odluku o svojoj budućnosti koju će obznaniti nakon Eura.