Nogometaši Real Madrida plasirali su se u finale Lige prvaka i tako barem donekle isprali gorčinu spoznaje da je Barcelona osvojila španjolsko prvenstvo. Čelnici kluba sada su igračima ispunili obećanje iz prošle sezone kada su im za osvajanje Lige prvaka odlučili darovati skupocjene satove marke Rolex.

U madridskom Realu se ne štedi, za to u stvari niti nema razloga, posebnice ako se radi o premijama i obećanjima za uspjehe koje su ‘kraljevi’ ostvarili prošle sezone. Tako su čelnici kluba igračima i stručnom stožeru za sjajnu prošlu sezonu podijelili bonus od više od 70 milijuna eura, a sada je na red došla i još jedna nagrada.

Naime, igračima su stigli skupocjeni satovi marke Rolex, posebno izrađeni njima u čast, s posvetom na poleđini. Realno, svaki si igrač Reala može bez ikakvih problema priuštiti svaki Rolexov model, ali ovaj je poseban. Kapetan Sergio Ramos bio je taj koji je birao, izabrao je model Submariner Date, a posebnost svakoga od tih satova je posveta na poleđini – tamo je ugravirano ‘Duodecima’ (12. naslov Reala u Ligi prvaka!), piše Tportal.hr.

Španjolska Marca navodi kako je pošiljka od 30 satova za nogometaše Reala i klupski stožer stajala nešto više od 720.000 eura, što je desetina ukupnoga nagradnoga fonda koji su čelnici osigurali za nagrade! Svaki je sat tako stajao 24.000 eura. No, u “Kraljevskom klubu” sve mora biti na razini, pa su tako i darovi kraljevski! Zasluženo su tako svoje primjerke ovoga unikatnoga Rolexa dobili i hrvatski reprezentativci, kapetan Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Nakon svega će nogometaši Reala imati još razloga za slavlje iako im ova sezona, barem što se broja osvojenih trofeja tiče, nije uspješna kao prošla. Krugovi bliski klubu navode kako će čelnici i sada biti široke ruke, za osvajanje Lige prvaka svaki bi igrač trebao dobiti nešto više od 600.000 eura, a ponovno su im obećali i dodatne darove.