Neymarov otac i agent, navodno, već pregovara s upravom Real Madrida koji je navodno spremio 300 milijuna eura za Brazilca.

Brazilski nogometaš Neymar bi na kraju ove sezone mogao promijeniti klub, prenosi Anadolija. Najskuplji nogometaš svijeta igra odlično u Paris Saint-Germainu (PSG), ali navodno nije zadovoljan, jer je očekivao mnogo jaču i zanimljiviju ligu. Marcelo,  nogometaš Reala i Neymarov suigrač iz brazilske reprezentacije, novinarima je kazao da će Neymar jednog dana zaigrati za kraljevski klub.

"Mislim da će Neymar zaigrati za Real jednog dana", rekao je Marcelo, dodajući kako sadašnji nogometaš PSG-a želi preći u Madrid. "Želi li Neymar igrati u Realu? Naravno. I sigurno bi se brzo uklopio. Bilo bi sjajno da dođe. On je dobrodošao u Real, svaki vrhunski nogometaš je ovdje dobrodošao", kazao je Marcelo.

Thiago Silva, kapiten PSG-a, također je izjavio da su neke tvrdnje u medijima, o mogućem odlasku Neymara u Real, točne. "Ne znam stvarno hoće li zaista otići u Real, ne mogu govoriti u njegovo ime, ali neke priče u medijima su stvarno istinite. Ne mogu puno reći, mogu reći tek da bih volio da ostane, jer smo s njim opasniji u svim natjecanjima", rekao je Silva. Štoviše, francuski mediji pišu da Neymarov otac i agent već pregovara s upravom Real Madrida koji je navodno spremio 300 milijuna eura za Brazilca.