Ljeto je ove godine u nogometnom svijetu proteklo u znaku Neymara - tjednima su ga ''selili'' u Barcelonu, Real, Juventus.... Na koncu je Brazilac, bilo mu krivo ili pravo, ipak stao u Parizu.

Njegov kolega u napadačkom redu PSG-a, i druga najveća zvijezda, Kylian Mbappé mogao se za to vrijeme koncentrirati na nogomet, jer za njega ove godine očito nije bilo dovoljno hrabrih interesenata.

Međutim, španjolski list Sport piše kako je Realov predsjednik Florentino Perez najavio svoj interes PSG-u, a namjera mu je idućega ljeta dovesti mladu francusku zvijezdu na Santiago Bernabeu. Zbog tog plana nisu previše 'upirali' po pitanju Neymara, piše ovaj list.

Perezu je jasno kako nakon odlaska Cristiana Ronalda iz Madrida u Kraljevskom klubu nedostaje jedna istinska zvijezda. Pridošli Eden Hazard još uvijek nije imao vremena postati velikom zvijezdom Reala, a upitno je i koliko on može parirati Ronaldu u tom pogledu.

Kylian Mbappé je za Real vruća roba u svakom pogledu: velika je želja trenera Zidanea, sjajan je strijelac koji zasigurno neće zaboraviti kako se daju golovi ukoliko prijeđe u LaLigu, a mogao bi postati najvećom zvijezdom europskog nogometa.

Naravno, sve će ponajviše ovisiti o volji PSG-a. Klub iz Pariza je Mbappea doveo iz Monaca, kojemu je prošle godine za ovog igrača platio 135 milijuna eura. Teško je vjerovati da će Mbappe iduće godine biti manje vrijedan od navedenog iznosa.

Real će, ukoliko ga želi, po svemu sudeći morati obarati izvjesne rekorde po pitanju transfera.