• Reagiranje: Zlobni pokušaji utjecaja političkih stranaka na svjedoke u Prozoru
  • Reagiranje: Zlobni pokušaji utjecaja političkih stranaka na svjedoke u Prozoru
  • Reagiranje: Zlobni pokušaji utjecaja političkih stranaka na svjedoke u Prozoru
Događaji i dokumenti koji se pojavljuju na Internetu obvezuju nas da reagiramo i ukažemo na zlobne pokušaje utjecaja pojedinih političkih stranaka na svjedoke koji se usude svjedočiti istinu o Domovinskom ratu.

Naime, SDA Prozor na svom Facebook profilu objavila je odluke kojima odbija zahtjev za učlanjivanje Bošnjaka u tu stranku uz pojašnjenje da je član njihove obitelji svjedočio u postupku koji se vodi protiv hrvatskog branitelja Nikole Marića pred Sudom BiH.

Ovim činom spomenuta stranka ne utječe samo na osobe koje su podnijele zahtjev za učlanjenje nego šalje jasnu poruku svim drugim Bošnjacima koji bi se mogli pojaviti kao svjedoci da po „istinu“ moraju doći u tu stranku. U suprotnom „stranka“ će ih označiti kao loše Bošnjake koji se ponašaju u „suprotnosti s ciljevima i načelima Stranke“ što god to značilo.

Kakvi bi to ciljevi i načela mogli biti da se samo naslutiti. Ovaj čin smatramo i miješanjem u pravosudni postupak s ciljem utjecaja na svjedoke za što ćemo uputiti dopis Sudu BiH, a odgovornim u spomenutoj stranci upućujemo poruku da se okanu „ćorava posla“ jer svojim postupcima ne čine ništa dobro za suživot. Ako ste borci za istinu kažite tko je klao i ubijao djecu i starce u Uzdolu.

Istina o Domovinskom ratu je samo jedna.
 
Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata
Prozor-Rama

 
 

Odluke sa 9. i 10 redovne sjednice OO SDA Prozor

Posted by Stranka Demokratske Akcije Prozor on 10. ožujka 2016