Ivan Leko emotivno je proživio jučerašnju utakmicu Club Bruggea i Waasland Beverena u sklopu 11. kola belgijskog prvenstva (1:1).

Bruggeovom treneru, još uvijek potresenom zbog korupcijske afere u kojoj je optužen zbog sumnje u pranje novca i uzimanje provizija od transfera, klupski su navijači prije i tijekom utakmice zdušno skandirali, prenosi Index.hr

Potporu su mu pružali vijorenjem brojnih hrvatskih zastava, kao i transparentima na kojima su bile ispisane poruke poput "Samo je jedan Ivan Leko" i "Ivan Leko - naš bog". Primjetna je bila i koreografija s njegovim likom.

Premda je bio koncentriran na zbivanja na terenu, Ivan Leko višeput se osvrnuo oko sebe i sa suzom u okom gledao prema tribinama.

"Istodobno sam i oduševljen i tužan. Oduševljen sam jer su nas navijači bodrili cijelu utakmicu, a tužan sam jer im nismo poklonili pobjedu. Hvala navijačima na bezrezervnoj podršci u trenutku kada prolazim kroz kalvariju", izjavio je Ivan Leko nakon remija kojim je Club Brugge propustio barem privremeno preuzeti lidersku poziciji belgijskog prvenstva.