Novi online servis dostupan je od sada stanovnicima općine Prozor-Rama. Naime, u online prostoru koji svakodnevno pretražujete, u vašim pretragama sada možete pronaći i informativni servis Ramskeosmrtnice.ba.

Radi se o web stranici na kojoj će se se objavljivati osmrtnice, zahvale, sućuti, sjećanja i posljedni pozdravi, a moći će se saznati informacije o pokojnima, odnosno datume i satnice sprovodnih obreda i svetih misa zadušnica.

Autor i pokretač spomenutog portala kaže kako je pravo vrijeme za internet stranicu ovog tipa.

''Ljudi, a posebice naši građani u dijaspori, žele i trebaju jednstavno imati informacije takvog oblika, a posebno kad je riječ o rodnoj grudi'', ističe tvorac ovog servisa.

Ramskeosmrtnice.ba nudi jednostavan i brz pristup informacijama, a također nudi i sljedeće usluge: izradu osmrtnica, snimanje i fotografiranje posljednjeg ispraćaja, održavanje i čišćenje grobnih mjesta, dostavu cvijeća u prigodnim trenucima npr. godišnjice, blagdani itd.

Autor ističe da je u vremenu kad se većina ljudi informira preko interneta, te pozitivnim primjerom dosadašnjom Facebook stranicom Ramske Osmrtnice odlučio unaprijediti informacije portalom www.Ramskeosmrtnice.ba

''Možete nas posjetiti i osobno na adresi Foto video studio SB ul.K.Tomislava bb, 88440 Prozor-Rama, BiH'', dodaje.