Prije negoli Donald Trump (70) bude 20. siječnja 2017. imenovan 45-tim po redu predsjednikom SAD-a, ovaj bi vitalni starac morao sastaviti učinkovit kabinet.

Njegov vršnjak Sylvester Stallone (70), u ulogama Rockyja i Ramba je pokazao kako nema jačeg oslonca od njega.

Kako javlja britanski list „Daily Mail“, Stalone bi kod Trumpa trebao dobiti ulogu povjerenika za kulturu.

Izvor iz okruženja budućeg predsjednika Trumpa kazao je za „Daily Mail“ kako on smatra da nema bolje osobe za vraćanje američke kulture na staze slave.

Nije baš najlakše zamisliti Stallonea kao voditelja značajnog „National Endowment for the Arts“, ali ako Trump to tako vidi, onda se valja tome i prilagoditi.

Stallone je pokazao sav spektar senzibilnosti za kulturu i umjetnost, posebice u filmovima „Rambo“, „Rocky“ , „Judge Dredd“, „Stop! Or My Mom Will Shoot“ „Cliffhanger“, „The Expendables“, ali i drugima, tako da mu umjetnost jednostavno ide od ruke. Posebice ona s više kečapa na setu.

Trump je doduše već pokazao kako neće ići konvencionalnim putem prilikom popunjavanja svoga kabineta. Imenovanjem Linde McMahon (68), supruge Vincea McMahona (71) za šeficu odjela koji se treba brinuti o srednjem poduzetništvu, budući je predsjednik pokazao kako ne vjeruje u ustaljene navike.

Vince McMahon (71) je inače neka vrsta Bernieja Ecclestonea u wrestlingu, jer je vlasnik najveće svjetske lige ove borilačke vještine (WWE).



McMahonovi su već 30-tak godina u prijateljskim vezama s Trumpom, tako da je taj profil međuljudskih odnosa bio odlučujući u ovom slučaju.

Trump je u svojim casino salonima u Atlantic Cityju bio domaćin McMahonovim wrestling spektaklima.

„Forbes“ navodi kako su Vince i Linda McMahon u proteklim godinama donirali pet milijuna dolara za Donald J. Trump Foundation, čime su ujedno i najveći donatori ove zaklade.

Još jedna wrestlig legenda, Hulk Hogan (63), mogla bi se naći u Trumpovom kabinetu.

Hogan je za „TMZ“ magazin izjavio kako bi volio biti Trumpov zamjenik.

Realno, kao potpredsjednik Hulk Hogan bi bio pomalo komična figura, ali zašto ne biti - ministar obrane?!

Svojim legendarnim Big Boot i Legdrop 'patentima', zasigurno bi odvratio mnoge zemlje da napadnu SAD. Osim Sjeverne Koreje, eventualno.



Dakle, pošto su snaga i borilačke vještine na raspolaganju poduzetništvu, obrani i kulturi, nedostaje još jedino glazbeni broj jedan, s obzirom na utjecaj američke glazbe na svjetsku scenu.

Ni tu nema problema za ministarsku poziciju - Kanye West (39) stoji na raspolaganju, čio i od psihoze izliječen. Čak i ako nije do kraja izliječen od psihičkih problema, odlično će se uklopiti!

Nedostaju još momci iz Lethal Weapon i The Naked Gun. Možda i Beverly Hills Cop. Ali, tu je to negdje...