Povratak Nikole Kalinića u Hajduk upisan je već prije oko mjesec dana, čekala se samo realizacija. Početak priprema i paraf na papiru.

I dogodilo se, najavljeno - ispunjeno. Kalinić će biti uz ‘bijele‘ u novog pokušaju skidanja paučine s vitrine u kojoj na Poljudu pohranjuju pehare za prvaka države.

Igranje za jedan eur

No, ono što je trebalo biti rutinski postalo je spektakularno. Umjesto običnog potpisa ugovora lansirana je vijest kako će Kalinić igrati za - jedan eur!?  Cilj mu je samo naslov prvaka s Hajdukom.

Vijest je odjeknula je žestoko nogometnim svijetom, daleko izvan granica . Razni europski mediji su prenijeli vijest, a objava Fabrizija Romana na instagramu ima već više od 250 tisuća lajkova.

Tajna veza između Džeke, Rakitića i Hajduka

Kalinićev transfer su na instagramu pohvalili i Ivan Rakitić te Edin Džeko. Obojica su u komentairma ostavili emotikone, a odmah su dobili mnoštvo komentara koji ih pozivaju u Hajduk.

Nije tajna da postoji neka veza između Džeke, Rakitića i Hajduka. Džeko je još davno obećao kako bi volio igrati u dresu Hajduka, dok se Rakitić puno puta slikao s Hajdukovim šalom, najkasnije nakon finala Europske lige prošle sezone, piše Slobodna Dalmacija.