Danas je pucnjava uzbunila Splićane oko oko 14:30 sati u Mosećkoj ulici 93. Napadač je 37-godišnjeg muškarca upucao iz neposredne blizine u prsa. Žrtva je odmah prebačena u bolnicu

Napadnuti muškarac teško je ozlijeđen. Iz neposredne blizine pogođen je metkom u desni dio abdomena. Odmah je Hitnom pomoći prebačen u bolnicu gdje mu se pruža liječnička pomoć. 

Težina ozljeda zasada još nije poznata. Osumnjičeni živi u istoj zgradi kao i napadnuti muškarac. Nakon napada se povukao u svoj stan, a kada su stigli specijalci, predao se i odveden je na obradu.

- Već godinu i pol imamo problem s tim čovjekom. Upozorili smo i policiju. Nekada izađu na prijavu, a nekada ne. Rekli su nam da ne mogu riješiti problem jer ne mogu ući u stan jer je zaključan. Rekli smo im da postoji mogućnost da se dogodi neka nesreća, da će nekoga ubiti. Već je i prije prijetio. Jučer je na stepenicama sasvim gol s nožem u ruci uhvatio moju kćer za ruku i pokušao ju odvući. Ona mu se nekako uspjela otrgnuti i pobjeći, a evo danas je propucao njenog muža. Zgrada s njim ima problem već preko godinu i pol. On se zatvori u stan pa mu policija ne može ništa. Nitko ništa nije poduzeo. Osumnjičeni i moja kći su prvi susjedi. Zvala me uspaničena da joj je propucao muža - rekao nam je punac ranjenog.

Dodao nam je da je napadnuti muškarac na kirurgiji te da su mu javili da metak nema izlaznu ranu, prenose 24sata.hr.