PSG čini sve što može da uvjeri Kyliana Mbappea (24) da napusti klub u ljetnom prijelaznom roku nakon što je postalo izvjesno da neće produžiti ugovor, ali Francuz uporno odbija sve opcije.

Za to ima veoma dobar razlog, jer ukoliko ostane igrač PSG-a do 1. kolovoza, Mbappe će dobiti 80 milijuna eura u vidu bonusa za lojalnost.

S obzirom da odbija produžiti ugovor koji ističe sljedeće sezone, PSG ga želi prodati odmah, a kako bi ga uvjerili da što prije ode u drugi tim, obećali su mu da će mu odmah isplatiti polovicu iznosa predviđenog bonusa.

Ipak, kako prenose francuski mediji, Mbappe je donio odluku da ostane u PSG-u sljedeće sezone i tako odbio prijedlog Parižana.

Napadač je odlučan da sljedećeg ljeta, kao slobodan igrač, potpiše za drugi klub, a u međuvremenu da od PSG-a dobije zajamčenih 80 milijuna eura.

Osim toga, Mbappe će dobiti ogroman bonus za potpisivanje od svog sljedećeg kluba zbog činjenice da neće biti potrebna naknada za transfer. Tako je napadač odabrao opciju kojom će dobiti najviše novca, iako će to narušiti njegov odnos sa pariskim klubom.

Navodno, spreman je ostati u PSG-u i po cijenu da ga pošalju na klupu i tribine.