David Glibo, Mario Beljo i Robert Tomić udružili su svoje snage i pokrenuli nešto novo u našem gradu.

Sve je krenulo Davidovom idejom da naprave jedan mali studio gdje će se svi oni koji se žele okušati u svojim vokalnim sposobnostima, pokazati i predstaviti svojoj publici, bilo da su amateri, profesionalci, pjevači ili instrumentalisti.
 

Mario i Robert zaduženi su za video, jer za snimanje spotova i covera potrbna je i video produkcija.

„U najavama o svemu ovome vidim da je veliko zanimanje. Zainteresiranih ima dosta, kako djece tako i odraslih, čak i poznatih imena glazbenog svijeta. DG music studio nudi snimanje audio i video covera, tko je zainteresiran može nam se javiti na broj 063/883-600. Cijena, prava sitnica!“ kazao je za portal Rama-Prozor.info David Glibo.

Tri momka različitih zanimanja ali s istim ciljem!

David Glibo, glazbenik, svira mnoge instrumente, tradicijska glazbala i skladatelj i vrstan pjevač. Mario Beljo, student pete godine informacijskih znanosti, odličan poznavatelj fotografije i snimatelj spotova. Robert Tomić, ugostitelj i voditelj caffe bar Sporta, poznavatelj njemačkog jezika i zaljubljenik u fotografiju i video produkciju. Nedavno su uradili i spot za bećarac kojeg su posvetili svim našim braniteljima i time su pokazali vrijednost i temelj našeg postojanja.
 

Podržimo rad ovih ljudi, pretplatite se na njihov youtube kanal očekuje vas dosta raznolike i dobre glazbe malih i velikih glazbenika.