Narodna mudrost kaže kako nesreća nikada ne dolazi sama. Madridski Atletico rastavljao je gradskog rivala na proste faktore i već je vodio 4-0, a onda je tek za Zinedinea Zidanea došla najgora vijest.  

Kad se u sudaru s Atleticovim golmanom Janom Oblakom ozlijedio Luka Jović, Realov se trener primio za glavu.

Srpski je napadač, doveden iz frankfurtskog Eintrachta za 60 milijuna eura, ozlijedio gležanj i na prvu se čini ozbiljnije.

To je već peta ozljeda koja je zadesila Real na pripremama, jer u samo dva tjedna stradali su Brahim Díaz, Marco Asensio i Ferland Mendy. Sad je među ozlijeđenima i Modrić, koji je osjetio bolove u koljenu i na koncu njegov imenjak Jović, kojemu je stradao gležanj.

Real je izgubio od Atletica 7-3 u ludoj utakmici, uz četiri gola i crveni karton Diega Coste.
 


Marca i navijači Reala "uništili" Modrića!

Iako se radilo o prijateljskoj utakmici, sinoćnji poraz Reala od Atletica 7:3 u New Jerseyju izazvao je žestoke kritike. Real nije došao na utakmicu i Atletico ih je zasluženo deklasirao.

Zato ne treba čuditi da je Marca, list koji detaljno prati sva događanja vezana uz Real, svim igračima podijelila negativne ocjene.

Kritike nije izbjegao ni Luka Modrić, hrvatski kapetan i najbolji igrač svijeta u 2018. On je igrao do sredine nastavka kada je lakše ozlijedio koljeno pa ga je zamijenio mladi Japanac Tekafusa Kubo.

"Modrić je bio izgubljen u utakmici u kojoj je Atletico dominirao u svakom aspektu igre. Koke i Saul Niguez su ga ugušili, u nijednom trenutku se nije činilo da se osjeća ugodno s loptom u nogama", napisala je Marca.

Uz to, čitatelji su mu dodijelili 356 negativnih ocjena za sinoćnju blamažu, dok je dobio samo 54 pozitivne ocjene.