Marcelo Brozović ostaje u Milanu, za Index je potvrdio njegov menadžer Miroslav Bičanić.

Hrvatski reprezentativac u ovim trenucima planirao se ukrcati u avion, no propustio je posljednji let za Sevillu, gdje su ga očekivali na liječničkom pregledu.

Kako je za Index pojasnio Bičanić, transfer je stopirao trener Intera Luciano Spalletti.

Uvjeti posla već su bili dogovoreni, no Spalletti je odustao jer Inter nije uspio riješiti dolazak Pastorea iz PSG-a ni Gaitana iz Atletica.

"Spalletti je okrenuo priču sinoć oko 23 sata", kaže Bičanić, Marcelov menadžer i nekadašnji iskusni veznjak, potekao iz Osijeka.

On i Marcelo danas su u Milanu popili najdužu kavu u životu, čekajući potpisani dogovor Intera i Seville.

"Brozović trpi neljubaznost trenera"

"Marcelo već dugo, tijekom cijele sezone, trpi neljubaznost trenera. Vidi da se da preferira druge igrače, ali to je njegovo pravo. Marcelo je zato pristao na opciju posudbe, uz mogućnost kupnje. To je bila sportska odluka, no Spalletti se predomislio", pojasnio je Bičanić.

Spalletti rotira momčad, traži povratak iz duboke krize, a Brozović je u tom procesu samo kotačić u veznom redu. Ove sezone odigrao je 16 utakmica za Inter, zabio je tri pogotka, ali je startao samo osam puta. Više ne želi biti dio te priče, ali nema vremena za drugu opciju. U posljednjim satima prijelaznog roka uvijek može doći do preokreta, ali najnovije informacije govore da Brozovića čeka još jedna polusezona "fajtanja" sa Spallettijem i protivnicima u Italiji.

Sevilla je Interu nudila 1 milijun eura za posudbu Brozovića do kraja sezone uz mogućnost otkupa Brozovićevog ugovora na ljeto za oko 28 milijuna eura.

Brozović bi prelaskom u Sevillu imao pravo nastupa u Ligi prvaka jer Inter ove sezone nije igrao u europskim natjecanjima.