Prema najavama meteorologa, sutra se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, kiša se očekuju u južnim, istočnim i zapadnim područjima.

Tijekom dana, kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju i u ostalim dijelovima. Vjetar slab. U Bosni vjetar prije podne mijenja smjer s juga na sjever i sjeverozapad, a u Hercegovini vjetar mijenja smjer poslije podne. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 13, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18, na jugu zemlje do 22 stupnja.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana s kišom. Jutarnja temperatura oko 9, a najviša dnevna temperatura oko 18 stupnjeva.

U petak  se u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno s kišom i pljuskovima. U zapadnim i sjeverozapadnim područjima uglavnom bez padavina. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10, na jugu zemlje do 13 stupnjeva. U središnjim i istočnim područjima najviša dnevna temperatura zraka između 11 i 16, a u ostatku zemlje najviša dnevna temperatura zraka od 15 do 20 stupnjeva.

Za subotu se u Bosni i Hercegovini prognozira oblačno vrijeme. U jutarnjim satima s kišom u Bosni, a u Hercegovini bez padalina. Tijekom dana, u većem djelu zemlje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12, na jugu zemlje do 15, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18, na jugu zemlje do 21 stupanj.

U nedjelju se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, kiša se očekuje u istočnim i zapadnim područjima. Tijekom dana, padaline se očekuju i u ostalim dijelovima zemlje. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje do 16, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20, na jugu zemlje do 23 stupnja.