Teroristički napad u Parizu potpuno je zasjenio veliki susret Francuske, domaćina Eura 2016, i Njemačke, aktualnih prvaka svijeta, na Stade de Franceu. Francuzi su pobijedili 2:0, ali nikome nije bilo do slavlja nakon stravičnog pokolja na ulicama Pariza i u neposrednoj blizini stadiona.

Löw priznao strah na klupi

"Svi smo u šoku", rekao je nakon utakmice njemački izbornik Joachim Löw.

"Utakmica i golovi padaju u drugi plan na ovakve dane. Svi smo na klupi bili jako uplašeni", priznaje Löw.
 

Igrači odmah uzimali mobitele

Menadžer reprezentacije Oliver Bierhoff otkrio je još detalja iz njemačke momčadi, koja je prenoćila na stadionu prije no što je napustila Pariz.
 
"Kod igrača je bila velika nesigurnost, velik strah i vrlo čudna atmosfera. Vidjelo se da su u šoku. Odmah su uzimali mobitele da se informiraju ili jave kući", otkrio je Bierhoff za ARD.

Sudac ništa nije znao za vrijeme susreta
 
Sudac utakmice u Parizu, Španjolac Antonio Mateu Lahoz, vjerojatno je mogao zaključiti da se nešto čudno događa, ali prema vlastitom priznanju niti on niti igrači na terenu nisu bili svjesni situacije za vrijeme utakmice.
 
"Nismo znali što se događa do nakon susreta. Zbog straha za sigurnost nisu nas pustili sa stadiona do nakon ponoći. Uh, to su teški trenuci, ne mogu puno ni govoriti", izjavio je Lahoz za španjolski As.
 
Inače, odmah po tragičnim događajima u Parizu reagirali su u Argentini pa je susret između Argentine i Brazila počeo minutom šutnje za sve žrtve terorističkih napada.