Nakon kratke i teške bolesti, preminula je poznata hrvatska pjevačica Zdenka Vučković, potvrdio je njezin dugogodišnji prijatelj Ronald Braus za 24 sata.

Poznata hrvatska pjevačica Zdenka Vučković preminula u 78. godini života nakon kratke i teške bolesti, javlja 24 sata. Njima je tužnu vijest potvrdio Ronald Braus, njezin dugogodišnji prijatelj koji je zbog odlaska pjevačice bio neutješan.

- Pamtit ću je po vječitoj svježini, energiji, neiskvarenosti. Bila je naša prva djevojčica koja je postala zvijezda, koja je ostvarila sjajnu karijeru - rekao je.

Inače, Vučković je osvojila publiku hitovima poput "Moja mala djevojčica" koji je otpjevala s legendarnim Ivom Robićem, a u karijeri dugoj više od 60 godina mnoštvo je osvojila svojim stasom.

- Dan nakon što smo Ivo Robić i ja 1958. na Opatijskom festivalu otpjevali ‘Moja mala djevojčica’, iz hotela Kvarner nije se moglo ni ući ni izaći. Ljudi su se u redovima gurali za autograme. Želim svakom pjevaču da barem jednom doživi takav prijam publike - izjavila je Zdenka jednom prigodom.