Predsjednik Vlade HNŽ-a dr. sc. Nevenko Herceg posjetio je danas našu općinu. U sklopu svoga posjeta najprije je nazočio obilježavanju Dana OŠ Marka Marulića Prozor, gdje ga je ravnatelj škole i ujedno zastupnik u Skupštini HNŽ-a Slavko Bilić, upoznao o radu i aktivnostima ove, na području naše općine, najveće ustanove. Predsjednik Herceg posebno se interesirao o realizaciji projekta utopljavanja škole što je realizirano sredstvima Vlade.

Prilikom današnjeg boravka u našoj općini predsjednik Herceg posjetio je i Srednju školu u koju će vlada HNŽ-a uložiti 235.000 KM kroz projekat energetske učinkovitosti. O važnosti takve investicije premijera je upoznala ravnateljica Anđa Mlakić koja je ukazala na nužnost znatnijih ulaganja na renoviranju škole, zamjenu krova i termoizolacije škole.

U društvu premijera Hercega bio je i ministar prometa naše županije Stjepan Krasić. Oni su u pratnji zastupnika Bilića obišli dionicu puta Podborsko raskrižje - Ripci gdje se upravo završilo sa sanacijom kolnika.