Predsjednica Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača i aktualna ministrica obrane BiH  Marina Pendeš sinoć je boravila u službenoj posjeti Općinskom odboru Zajednice žena HDZ BiH Rama.

Ovaj posjet je realiziran u okviru planiranog niza posjeta županijskim, gradskim i općinskim odborima te je bio i prigoda za razmjenu mišljenja, korisno i ugodno druženje.

Na samom početku, predsjednica OO ZZ HDZ BiH Rama Ivka Krešo, pozdravila je nazočne, te na poseban način zaželjela dobrodošlicu predsjednici i zahvalila na dosadašnjoj potpori.

Obraćajući se nazočnima predsjednica Pendeš je zahvalila na dobrodošlici, izrazivši zadovoljstvo odzivom i brojem članica ZZ HDZ BiH Rama. Kazala je kako će nastaviti pružati svoju potporu, u okviru  ovlasti i mogućnosti.

Cilj posjete je između ostalog utvrđivanje stanja na terenu i pobliže upoznavanje s načinom rada, kao i poteškoćama u radu članica zajednice. Na  sastanku je, između ostalog, bilo riječi o radu i funkcioniranju Zajednice žena, te predstojećim izborima za tijela Zajednice žena.

Sastanku je nazočio i ministar pravde BiH i predsjednik OO HDZ BiH Prozor Rama, te dopredsjednik ŽO HDZ BiH HNŽ-a Josip Grubeša. Pozdravio je  gošće, članice Zajednice žena  iskazavši im podršku u njihovom radu i djelovanju. Posjetu su nazočile i dopredsjednica Zajednice žena HDZ BiH Milica Pehar, koja je i zastupnica u skupštini HNŽ, kao i predsjednica ŽO Zajednice žena HDZ BiH HNŽ Marija Zadro.

Predsjednica i članice OO ZŽ informirale su predsjednicu o svom radu, sudjelovanju žena unutar stranačkih struktura, te planovima za daljnje djelovanje. Naglašena je neophodnost angažmana na svim razinama rada i djelovanja. Na kraju sastanka pozvani su  svi ogranci Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača da pruže potporu jedni drugima.

Radio Rama