Upravo iz toga razloga UHD91 organizira „Povorku hrvatskog ponosa i slave“ u Rijeci na Dan Državnosti 25.06.2012.g.

Kolona će krenuti ispred murala Vukovara u Vukovarskoj ulici u Rijeci 25.06.2012. godine u 10.00 sati i kretat će se kroz centar Rijeke, preko riječkog Korza do Mosta hrvatskih branitelja na kojem će se zapaliti svijeće za sve poginule u Domovinskom ratu i održati Sveta misa, nakon koje završava „Povorka hrvatskog ponosa i slave“. Pozivamo sve hrvatske branitelje da se pridruže našoj „Povorci hrvatskog ponosa i slave“, pozivamo sve navijačke skupine, studente, učenike, predstavnike Crkve, radnike, ribare...

Neka se pridruže i političari ali samo u svoje ime i bez političkih i stranačkih obilježja. Neka se toj koloni pridruže svi koji štuju doprinos hrvatskih branitelja u stvaranju Republike Hrvatske. Neka ta mirna i ponosna povorka gradom bude naša proslava Dana Držanvnosti.

Udruge ratnih brigada pridružite nam se u ovoj povorci jer ovo nije ni politička niti ničija privatna proslava, ovo je povorka u kojoj na Dan Državnosti iskazujemo svoj ponos na stvaranje ove države. Ponesite sa sobom službene zastave naše Republike Hrvatske, ponesite i ponosno razvijete ratne zastave vaših postrojbi .

Domoljubi sa svih strana Lijepe Naše i drugih zemalja, vidimo se u Rijeci u „Povorci hrvatskog ponosa i slave“ na Dan hrvatske Državnosti 25.06.2012. u Vukovarskoj ulici u 10.00 sati.

NEKA VIDE DA NAS IMA

Udruga Hrvatski dragovoljac 1991.

Stjepan Brekalo