Tehno centar u ulici Kralja Zvonimira u Tomislavgradu je trgovina s najvećim izborom led televizora, laptopa, računara i informatičke opreme, bijele tehnike i malih kućanskih aparata renomiranih svjetskih proizvođača.

U ponudi Tehno centra je i veliki izbor mobitela te prateće opreme. Uz prodaju nudimo i uslugu instalacije i montaže antenskih sustava, video nadzora i alarmnih sustava.  Za kupljenu robu imamo osiguranu i besplatnu dostavu. Naša adresa na internetu je www.tehno-centar.com

Trenutno u Tehno centru imamo prigodnu akciju 20% na sve televizore, a uz svaki račun iznad 250KM možete sudjelovati i u zanimljivoj nagradnoj igri u kojoj ako dokažete svoje nogometno umjeće možete osvojiti jednu od 5 vrijednih nagrada (dres, lopta, tablet, mobitel i laptop).

Tehno centar je i vlasnik popularnog web shopa www.kupijeftino.ba koji je prepoznat kao mjesto povoljne kupovine za sve građane BiH, a odlikuje ga sigurna online kupovina, brza i besplatna dostava te 100% zadovoljstvo kupaca.

Također nas možete pratiti na Facebooku gdje redovno objavljujemo sve novitete u našem prodajnom asortimanu a usput možete sudjelovati i u stalnim nagradnim igrama u kojima možete osvojiti vrijedne nagrade.

Posjetite nas!

Tehno centar Tomislavgrad