Utakmica PSG - RB Leipzig imala je emotivnu uvertiru koja je potrajala tek nekoliko sekundi, ali bilo je to dovoljno da izazove oduševljenje svih ljubitelja nogometa.

U trenucima dok se Lionel Messi zagrijavao, iz svečane lože na teren se spustio ni manje ni više nego - Ronaldinho.

Genijalni Brazilac došao je pozdraviti svojeg nekadašnjeg suigrača iz Barcelone. Kratko su popričali i zagrlili se, poslije čega se Messi vratio na zagrijavanje, dok se Ronaldinho zaputio prema svečanoj loži. Sve su to popratile kamere i brojni fotografi...
 

Ronaldinhu je, inače, baš PSG bio prvi klub u Europi. U Pariz je stigao iz matičnog Gremija u ljeto 2001. i zadržao se dvije godine, da bi 2003. prešao u Barcelonu i s njom osvojio sve što se moglo, kako momčadski, tako i kad su u pitanju individualna priznanja.

U vrijeme dok je on žario i palio, u Barci je sazrijevao klinac koji će naslijediti njegovu desetku. Brazilskog čarobnjaka naslijedio je argentinski, a prije nego što su im se putevi razišli, odigrali su zajedno na desetke utakmica u dresu Katalonaca.

Godine 2008. Ronaldinho je otišao u Milan, a Messi je ostao u Barci sve do ovog ljeta, kada je kao slobodan igrač prešao u PSG.