Nepopravljivo ljubomorna žena koja je svog supruga ubola tri puta nožem u leđa nakon što je on htio okončati njihovu šestogodišnju vezu, dobila je devet godina zatvora. Pomahnitala Crystal Smith totalno je izgubila živce nakon što joj je muž, inače pomorac, rekao da mu je 'pun kufer svega' i da odlazi iz kuće, piše Daily Telegraph. Jadnik je pospremao svoje stvari u torbu, a Crystal mu se prišuljala s leđa i tri puta ga ubola nožem...

- Što si to uradila? - urlao je Simon Smith dok je ležao u lokvi krvi, a ona mu je mrtva hladna odgovorila.

- Što sam napravila? Dragi, ja zbog ovog idem u zatvor - odgovorila mu je Crystal i bez imalo grižnje savjesti odšetala iz kuće dok je njezin muž urlikao od bolova.

Incidentu je prethodila zabava u mornarskom klubu gdje je Crystal u nekoliko navrata optužila muža za nevjeru. Ali to nije napravila diskretno, nego je vikala tako glasno da ju je cijeli klub čuo. Za vrijeme vožnje doma u taksiju, gospođa Smith je konstantno prijetila Simonu, a pravi show je počeo tek kad su stigli kući. Prvo je Crystal gađala muža cijelim setom noževa zajedno sa stalkom, ali on je srećom nekako to uspio izbjeći.

Očajnom Simonu tu je potpuno puknuo film.

- Ne mogu više... Odlazim!

Počeo je pakirati stvari i tu je uslijedio napad koji će Crystal lišiti slobode sljedećih devet godina.

- Pronašla je najoštriji nož u kući. Izbola ga je po leđima i ostavila da iskrvari. Srećom, u posljednji trenutak Simon je spašen.

Tijekom cijele rasprave na sudu, publika je ostala zapanjena kako je Simon uspio izdržati šest godina u braku s Crystal. Jer, ono što je proživio, bio je pravi - pakao.

- Morala je sve držati pod kontrolom. Ako joj nešto nije bilo po volji, odmah bi ekspolodirala. Pa čak i kod nekih najmanjih stvari, tipa kad smo igrali monopoly. Ako bih joj krivo servirao jelo, uzela bi tanjur i razbila ga o zid. Ako joj piće ne bi odgovaralo, prolila bi ga na mene... Jednom me napala i palicom za bejzbol.

Možda i jedina stvar koja je držala zajedno ovaj bračni par bila je njihova četverogodišnja kćer. Crystal je prijetila Simonu da, ukoliko je napusti, više nikada neće vidjeti svoju kćer. Ipak, na kraju je ispalo suprotno.