Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljena su dva kaznena djela. Zabilježena su tri  narušavanje javnog reda i mira i dogodile su se tri prometne nesreće s manjom materijalnom štetom a u jednoj od prometnih dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozlijede - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- S.N. (1964.) iz mjesta Borovnica prijavio je da mu je O.Š. (1949.) oštetio septičku jamu koja se nalazi ispred kuće prijavitelja u mjestu Borovnica.

- B.B. (1964.) uposlenik Gradske apoteke u ulici Splitska u Prozoru prijavio je da tijekom noći s 5. na 6. travnja pokušana provala te da su oštećena dvoja ulazna vrata.

- K.J. (1989.) iz mjesta Ripci prijavila je da ju je dana 7. travnja ispred obiteljske kuće u Ripcima fizički napao i više puta ošamario njen muž M.J. (1980.) iz mjesta Ripci. Poduzete su prethodne radnje vezane za dokumentiranje predmetnog kaznenog djela.

- J.V. (1987.) prijavio je da je s prijateljima u mjestu Klanac lovio ribu uz izdanu potvrdu ribočuvara te da ih je u tom poslu ometao i fizički sprečavao V.Š. (1954.).

- A.B. (1985.) prijavio je da je njega i D.F. (1988.) ispred ugostiteljskog objekta Euro Biser u Prozoru, sprejom po očima poprskao Lj.B. (1972.) nakon čega ih je i fizički napao skupa s njima nepoznatom osobom.

- Z.U. (1962.) iz Prozora prijavio je da ga je u objektu benzinske pumpe u mjestu Podbor fizički napao i nanio mu lakše tjelesne povrede M.U. (1972.) iz mjesta Ploča.