Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljeno je 6 kaznenih djela, nije bilo narušavanja javnog reda i mira i dogodile su se 4 prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih - objavljeno je u policijskom izvješću PU Konjic, a kojeg prenosi Radio Rama.

Izdvojeni događaji:

- Dž.B. (1974.) iz Šćipa prijavio je da je od strane NN počinitelja, u nepoznato vrijeme, na području Dobro Polje, Prozor-Rama, iz njegove privatne šume posječeno oko 10 stabala bukovog ogrijevnog drveta, te su ista odvezena.

- Djelatnik šumarije HNŽ Mostar J.Dž. (1955.) iz Rumboka prijavio je da je prilikom obilaska terena na području Draševa zatekao tri NN muške osobe koje vrše bespravnu sječu bukove šume, te isti vrše pripremanje drva za odvoženje. Patrola policije izašla je na mjesto događaja, kojom prilikom nije pronašla počinitelje, a isti su na mjestu događaja pronašli oko 3,5 metara bukovih drva.

- D.B. (1983.) iz Prozora prijavio je da su mu tijekom noći, u ulici Sinjska u Prozoru, s putničkog motornog vozila VW Golf, od strane NN počinitelja otuđene reg. tablice A58-J-057.

- Lj.M. (1959.) iz Prozora prijavio je da su mu tijekom noći, u ulici Sinjska u Prozoru, s putničkog motornog vozila VW Golf, od strane NN počinitelja, otuđene reg. tablice K04-J685.

- T.V. (1956.) iz Prozora prijavio je  1. svibnja, da mu je tijekom noći od strane NN počinitelja ukradeno putničko motorno vozilo VW Passat, koje se nalazilo parkirano ispred kuće u mjestu Novo naselje u Prozoru.

- B.M (1979.) nastanjen u Sarajevu, pristupio je u PS Prozor-Rama i zatražio da podense kaznenu prijavu protiv predsjednika MZ Gračanica H.H., zbog sumnje da je krivotvorio potpise mještana Gračanice vezano za izgradnju mini centrale u mjestu Gračanica.